pizza-festijn
pizza-festijn-gsm

Formules

Bij Pizza Concept kiest u uit drie pizzaformules die uitgebreid kunnen worden met Italiaanse hapjes en dessertjes. Samen met u zoeken we naar het meest geschikte concept voor uw feest. Welke formule u ook kiest, kwaliteit staat bij ons voorop.

pizza-gsm
halve-pizza

Benen onder tafel

All-in formule voor een verzorgd pizzafeest
Ervaren pizzabakkers bakken onze authentieke pizza’s vanuit een mooi uitgeruste oven op uw feestlocatie. Wij voorzien een aangeklede buffettafel, serveerplanken en servetten.
U kan kiezen om pizza als hoofdmaaltijd aan te bieden of als hapje.

Pizza als hoofdmaaltijd
– Gedurende twee uur pizza à volonte
– Keuze uit negen verschillende pizza’s
– Vanaf 20 volwassenen

Pizza als hapje
– Twee uur baktijd
– Ongeveer een derde pizza per persoon
– Keuze uit zeven verschillende pizza’s
– Vanaf 70 volwassenen

Zelf de koksmuts op

Doe-het-zelfformule voor uw pizzafeest
Staat u liever zelf voor de oven? Dat kan natuurlijk ook. Wij bezorgen een volledig uitgeruste pizza-oven op uw feestlocatie. U kan kiezen uit verschillende unieke ovenmodellen. Eén van onze ervaren bakkers geeft u de nodige bakinstructies. Pizzaschep, gas en levering zijn inbegrepen. U voorziet zelf pizzabodems, ingrediënten, (buffet)tafel, serveerplanken en pizzasnijder.

Kinderworkshop pizzabakken

Onze pizza’s op uw kinderfeestje
Wij geven kinderen graag de unieke kans om zelf even de koksmuts op te zetten. We begeleiden ze bij het bereiden, beleggen en bakken van hun favoriete pizza’s en het versieren van hun pizzadoos. Als beloning ontvangen ze hun koksdiploma en koksmuts. Uitgeruste pizza-oven en ingrediënten voor het bereiden van pizza’s zijn inbegrepen.

Hartige hapjes vooraf of een zoete afsluiter? Bovenstaande formules zijn uitbreidbaar met een plankje van Italiaanse specialiteiten en een buffetje van huisgemaakte desserten.